Dominis Web

El nom de domini és la manera d'identificar un lloc web a la xarxa. A Rourets oferim els serveis de registre, renovació i rescat de dominis. Ens encarreguem de tota la gestió i els detalls tècnics i disposem d'una àmplia experiència que ens permet realitzar tots els tràmits amb eficàcia i seguretat per al client.

El registre d'un domini és quan es dóna d'alta per primer cop un nom de domini.

La renovació d'un domini és quan s'allarga el període de validesa del domini del qual es posseeix la titularitat. En alguns casos cal fer una transferència d'agent registrador. Rourets realitza aquesta tasca i el client l'únic que ha de fer és autoritzar aquest canvi a través del correu electrònic que figura com a contacte administratiu del domini.

El rescat d'un domini només es pot realitzar en els de tipus .com, .net o .org i consisteix en recuperar un domini que ha expirat. Normalment cal esperar un període d'uns mesos abans no s'alliberi el domini expirat i no es pot assegurar que es recuperi. De totes maneres no es factura el domini si no s'aconsegueix recuperar.

També podem registrar altres dominis pels quals caldrà fer un pressupost a mida: .tv (ideal per a televisions), .tc, .vg, .ms, .gs (dominis d'illes caribenyes, ideals per si es necessita un nom que ja està agafat en els dominis habituals).

Tarifes

Tipus de domini Preu/any registre Preu/any renovació Preu/any rescat
.com|.net|.org 20 € 20 € 60 €
.cat 35 € 35 € NO
.biz|.info 25 € 25 € NO
.es 20 € 20 € NO
.com.es|.org.es 12 € 12 € NO
.eu 25 € 25 € NO

Avís legal