SEO

Posicionament SEO

Si no et troben fàcilment a internet no existeixes.

Es coneix com a SEO (Search Engine Optimization),a la wikipedia Optimització per a motors de recerca, un conjunt de tècniques que permeten promocionar el seu web en els resultats de les cerques a buscadors.

Evitar flash, seguir els estàndards de programació i accessibilitat, una bona qualitat de text,... Són tècniques senzilles que faciliten la indexació als cercadors i premien les bones pràctiques.

Rourets desenvolupa els webs de forma amigable pels cercadors i s'esforça perquè el vostre web aparegui quan un possible client cerca un web de la vostra temàtica.

L'objectiu no és que el vostre web aparegui només quan es busca el nom del vostre negoci. L'objectiu és que aparegui amb les paraules clau del vostre sector. Per exemple, cercant casaments especials a google trobem Decibel Casaments. o cercant disseny interiors grafic a google trobem de-goma.com sense coneixer de-goma ni Neus Casanova.

Si les tècniques de posicionament no són capaces d'aconseguir el volum de visites desitjat, es pot optar per una solució més agressiva amb anuncis patrocinats

Avís legal